2011-03-07

Beer Expo 2011 med mig!


Fredag 8 april och lördag 9 april är det för andra gången dags för Linköpings stora ölevenemang Beer Expo i Cupolen.

Det är i år tre pass; fredag kväll, lördag eftermiddag och lördag kväll. Under samtliga kommer jag att hålla en ölprovning under titeln Ofiltrerats utvalda favoriter.

Planen är lika simpel som knepig (för mig): Jag smyger runt bland mässans utställare och hittar 6 öl som är extra gode eller extra intressanta eller bådadera. Sedan pratar jag lite om dessa och… Ja, det är väl ungefär det. Kan bli hur bra som helst!

Om inte det låter intressant finns flera andra högintressanta provningar. Själv hoppas jag verkligen kunna gå på Into the dark! med Otto Lundell, mannen som är ett vandrande uppslagsverk om allt porterrelaterat.

Och så BrewDog goes Linköping. Jag vet inte exakt vad det handlar om, men jag har ju vissa misstankar.

För att inte tala om… Ja, alla provningar verkar intressanta på sitt sätt, faktiskt.

1 kommentar: