2009-09-20

Rätt ska vara rätt


I gårdagens nummer av helgtidningen Paus som ges ut av Östgöta Correspondenten och Norrköpings Tidningar fanns ett uppslag där jag intervjuades om mitt liv som ölnörd.

Kul, och en väldigt välskriven artikel.

Dock fanns det ett pyttelitet fel, men jag vill i alla fall påpeka att jag berättade hur det låg till. Nå, det är väl inget som vi utanför ”klicken” påverkas av. Så här kommer en rättelse:

Ofiltrerat var inte den första ölbloggen på svenska. Den äran ska Skumgardiner som är mer än året äldre ha. Det fanns någon enstaka till under 2007, jag har svaga minnen av att den kallades Kruset eller Sejdeln eller något ditåt. Men den la av ganska fort igen. Någon som minns bättre?

Och nej, artikeln (eller Paus alls) verkar inte finnas på nätet.

2 kommentarer: