2009-09-27

Rapport från SB&WF 2009 del V

Bra bloggare, dålig kamera.

Likt järnfilspån runt en magnet drogs vi åter till Brills monter. Där fanns öl från Mikkeller. Exempelvis deras dubbelpilsner Draft Bear, som jag varit rätt nyfiken på. ”Överkolsyrad, lite citrus, syrlig” blev det rätt tveksamma omdömet.

Vem det nu var i montern, så hade han kunskapen att jag gillade DIPA. Och fram kom en flaska Founders Double Trouble som jag sett i reklam men inte druckit. ”Bra humle, frisk och bitter, lite kemisk?” noterade jag.

Så var det åter dags för den årliga provsmakningen av Mikkeller 黑. Jodå, nu börjar denna monster-stout att gifta ihop smakerna. Den borde komma till sin topp om ett par år.

Vad var klockan? Så pass? Dags att förflytta sig från Factory-lokalen till konferenslokalen Tornvillan samtidigt som jag noterade att det var Brills som tog hem Three Floyds till Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar