2009-09-16

4k

När jag igår kollade igenom Google Analytics såg jag att bloggen nu stabilt har över 4.000 besökare i veckan.

Jag har väldigt svårt att riktigt ta det till mig, jag tyckte det var oerhört många när jag passerade 500, liksom. Finns det verkligen så många som vill läsa navelskådande om öl? Tydligen.

Inte bara är ni jättemånga, jag har hittills aldrig haft några problem med påhopp eller osmakligheter i kommentarerna, trots att de nästan är helt öppna. Tackar!

För att fira detta fick jag hjälp av Bobo@De Klomp att fixa dit en prydlig logotyp. Den gamla kändes inte alls så häftigt femtiotalsmässig längre, utan mer sjuttiotalsfemtiotal.

Jag har också ändrat inställningarna så att bloggkommentarer till inlägg äldre än 14 dagar modereras. Det är bara omkring 1 sådan kommentar i veckan och jag tyckte att det var ett billigt sätt att undvika spam och tjafs.

Nå. I morgon bär det av till Stockholm Beer & Whiskey Festival. Om jag inte räknar helt fel är det sjätte året jag åker. Jag siktar på att vara på plats redan vid tolvtiden, och väl där försöka prata med bryggare, importörer, leverantörer, säljare och gud-vet-vad.koll på vad som är på gång helt enkelt; lapa i mig trender och tidsanda, provocera fram skvaller och eventuellt smaka någon öl. Vem vet?

Om ni ser mig (jag kommer att bära vit skjorta, hålla krampaktigt i att notisblock och se allmänt disträ ut) så kom gärna fram och hälsa – det är jättekul att träffa på er i verkligheten!

5 kommentarer:

 1. Alltid kul med uppfräschning på siten! Kul logga dessutom.

  Vi ses troligen på mässan. Du vit skjorta och krampaktigt grepp om anteckningsblock, vi vita t-tröjor med galet neon-j*a-rosa text. Jag krampaktigt knäppandes bilder.

  Daniel

  SvaraRadera
 2. Snygg logga, och jajemen, det är upplyftande att läsa om öl på ett sätt som jag inte är van att attackera den på :) *drick drick drick*

  SvaraRadera
 3. Snygg logga. tycker iofs att du haft bra loggor hela tiden.

  Kommer du vara där hela helgen eller bara på fredag? Själv kommer jag vara där på lördag strax innan 12:00 och rycka i dörren ;)

  SvaraRadera
 4. fin logga!

  jag tycker att den gamla var jätteful. så, påhopp påhopp!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är kul att läsa vad andra skriver om öl man druckit plus att man blir inspirerad att prova fler roliga öl.Så "navelskådandet" är underhållande och inspirerande.

  SvaraRadera