2008-08-25

Ytterligare små funderingar på kvällskvisten

Känner mig lite småförkyld och hoppar över den planerade ölen.

Så i stället funderar jag över vad som måste vara en (ny)lansering i Sverige. På allt fler krogar och arrangemang (exempelvis Grolsch Block Party)får man se reklam för nederländska lagern Grolsch, en öl som tidigare mest varit känd för att folk på åttiotalet tog med sig flaskorna med patentkork hem från utlandsresan.

Den importeras av Galatea, så de är väl inblandade av den ökade exponeringen.

Jag hade tänkt att illustrera den här texten med en Grolsch-flaska ur arkivet, men så upptäcker jag att jag inte ens recenserat lagern. Häpp.

2 kommentarer:

  1. När nyheten om "Block Party"-evenemanget damp ner i min kära bransch reklamvärlden skrev jag en kort kommentar till den här artikeln under namnet Ölnörd. Jag har skrivit något ungefär lika smickrande på iglaset.se också.

    SvaraRadera
  2. Jag har faktiskt provat Grolsch och tyckte att det var en OK lager. Dock lite för biter för att funka som "stor stark".

    SvaraRadera