2008-08-21

Bonden!


Fick just ett nyhetsbrev från Hantverksbryggeriet där be berättar att de i morgon (22 augusti) lanserar sitt folköl Bonden på Saluhallen i Västerås. De skriver att det är en tolkning av "English Mild Ale".

En öltyp som jag saknat mycket. Hoppas att den är god och man kan få tag i den utan att åka till Västmanland.

5 kommentarer:

 1. Trevligt, goda folköl är man ju inte bortskämd med.

  De verkar ju leverera öl till ett par ställen i din omedelbara närhet enligt http://www.hantverksbryggeriet.info/pubar.html - du får väl gå dit och efterlysa den.

  SvaraRadera
 2. Jag är mycket nyfiken på Dugges två folköl, men jag har inte fått tag i dem än.

  SvaraRadera
 3. Det är en mycket god öl kan jag informera om, jag provade den när jag var på besök på bryggeriet i maj, otroligt smakrik och välballanserad folk öl om det är samma som jag provade ligger den på 3,2% och fick betyg 7/10 av mig.
  Den hade inget namn i maj men det var en English mild light tror jag.

  /Fredrik

  SvaraRadera
 4. På tal om Dugges har jag provat Brandmästar andren's törstsläckare på 2.8% riktigt bra, men jag visste inte att han gjorde en till folk öl, vad heter den?

  Dugge kommer till Helsingborg för at hålla Beermakers dinner hos mig den 9/10 kolla min blogg för mer info

  /Fredrik

  SvaraRadera
 5. Den andra 2,8-ölen de gör kallas "Dugges Syster Ida Ordinerar Bitter". (Ja, de är från Göteborg)

  SvaraRadera