2008-08-15

Det rullar på...


Jag fortsätter min kampanj "Drick upp det du har!", initierad av sambon. Ikväll blev det en Heineken och en High Five!. Den senare är fortfarande en riktigt riktigt god amerikansk IPA, och helt klart en av mina svenska favoriter.

10 kommentarer:

 1. Var fick du tag på "High Five!"? Köpte du en hel låda? Kollikravet är ju skyhögt som precis allt annat på beställningssortimentet.

  SvaraRadera
 2. Fick tag i High Five! på Bishops Arms i Karlstad häromdagen. Ruskigt bra faktiskt :) Blir nog en repris!

  SvaraRadera
 3. Jag köpte en hel låda. Det hela är närmast overkligt detaljerat återgivet i den här bloggen, kolla på inläggen från maj-juni.

  SvaraRadera
 4. Tips till de som letar high five..sök reda på de butiker som kan ta in från beställningssortimentet utan kollikrav :)

  SvaraRadera
 5. Även min sambo är för en dylik kampanj.
  Men jag säger som Stefan Sauk''-Jag är skeptisk!''

  SvaraRadera
 6. Lite jobbigt med dessa kolliöl. Önskar att det fanns 5-6 st att dela kolliöl med där jag bor. Dom Dugges jag provat har varit riktigt bra.

  SvaraRadera
 7. baggen:
  Hur hittar man igen de buikerna? Går det att räkna ut på något sätt (kanske efter den lätt invecklade T-indelningen som jag sett beskriven på den här bloggen), eller är det bara att knacka på/ringa och undra tills man får napp???

  SvaraRadera
 8. jag vet inte heller hur man hittar butikerna som ej har kollikrav, men gissningsvis är det de större butikerna i de större städerna.
  jag VET tex att Nordstan är den enda butik som ej har kollikrav här i Göteborg.

  SvaraRadera
 9. Innebär det att jag kan beställa allt med kollikrav och bara ta 1-2 st själv om mitt bolag gör som ni säger?

  SvaraRadera
 10. Dugges produkter finns på hyllan på systembolaget i Mölndal, idag 8 sorter. Sök på SBs hemsida på Dugges och bolaget i Mölndal så ser ni vad som är inne. Lite tröst kanske för er som inte bor inom rimligt avstånd från Mölndal. Kan dock vara bra att veta om ni har vägarna förbi Göteborg.

  Kolikravet går ibland att förhandla bort när man gör beställningen. Men det är ju då upp till varje butik då resterande flaskor måste upp på deras hyllor och beställningssortimentet skall ju inte finnas på hyllorna enligt deras policy.

  SvaraRadera