2008-08-18

Dale's Pale Ale-pris

Minns ni att jag önskade en offertDale's Pale Ale från Oscar Blues Grill & Brewery? Knappt jag heller. Men nu har den i alla fall kommit. 25:30 styck. Helt OK, tycker jag och beställer en låda.

Senare tillägg: Nu kom priset på Old Chub Scottish Style Ale från samma bryggeri: 27:30 kr styck i låda om 24. Den tackade jag nej till.

7 kommentarer:

 1. Haha, jag fick min idag med! Det blir en låda här med! (12 st)

  SvaraRadera
 2. Då är vi minst tre som fått offerten samma dag. Ska vi tro att det är Herrljunga som varit sega och inte Systembolaget?

  SvaraRadera
 3. Nja, jag minns att jag beställde samma datum som dig, dvs när jag såg dig skriva om det på bloggen. Så det är nog SB man ska klandra.

  Sen hade jag för mig att de levererades i 12st per kolli, något Masse på Haket upplyste mig om. Så jag skrev det i min beställning, och 12 st stod även omnämnda i ordern.

  SvaraRadera
 4. Hur hittar ni olika importörer och info om vad de kan beställa hem?

  SvaraRadera
 5. Rykten. Koll i nyhetslistorna vem som importerat bryggeriet tidigare. Studier av hemsidor. Frågor till krogar.

  Egentligen borde man fråga de kända importörerna om vad de kan få fram direkt...

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag kanske är lite sent ute i diskussionen varför offerten tog lång tid. Mitt svar är dock att det inte funnits nästan någon amerikansk micro öl överhuvudtaget att köpa i sommar. Både Rover (göteborg) och Oliwer Twist(stockholm) har haft extremt litet sortiment i sommar. Detta beror på att den låga dollar kursen skapade container brist i USA och leverantörerna fick stå i kö på sina leveranser.

  Anders

  SvaraRadera