2008-07-15

Systembolagets nyheter september 2008

Den här gången är nyhetslistan snodd från BKWine. (formatering uppdateras efter hand)

1 september!

Namn, alkoholhalt, storlek, inköpt antal, modul, pris
Oktoberöl

4 kommentarer:

 1. Tur man har lite semester kvar... :)

  SvaraRadera
 2. Ojdå. Det ser ut att bli en dyr månad. I och för sig lär jag väl skippa oktoberfestölen, men Rochefort 6, Lunator, Old Stock Ale, Gouden Carolus och Unibroue 17 känns som måsten. Och Cantillon Kriek, även om jag inte är någon lambicnörd direkt... och jag kommer nog köpa deras Gueuze i augusti skulle jag tro.

  SvaraRadera
 3. Nog för att jag tycker om stilen "Oktoberfestöl" men 11 utländska kändes ju aningen tråkigt..

  SvaraRadera
 4. Jo men på något sätt är det ju så att alla nyheter som inte är testade förr ska köpas om det nu inte är allt för brutala priser och i mitt fall blir det till att köpa alla :)

  SvaraRadera