2008-07-13

Höstens nyheter - direkt från Jugge

Som tidigare nämnts känner jag till att det finns en del bloggläsare som inte läser kommentarerna, så om det kommer något riktigt intressant där så ekar jag in dem här.

Och häromdagen rättade Jugge från Oliver Twist /House of Ale min text om vilka nyheter till Systembolaget som de räknar med att få in under hösten i samarbete med distributören Gamlestadens Bryggeri.

Jag tar mig friheten att formatera det lite: Sort - antal - Systembolags-modul

Augusti
September
November
December
Tack så mycket för informationen, Jugge!

Och vad säger man? Det kommer nog att bli en höst där jag får förhandla om ännu mer skåpsplats hemma...

4 kommentarer:

 1. Stämmer det som står på bolagets hemsida att Hercules inte vinner på lagring? Undrar gör en ölnovisch som inte visste bättre än att köpa på sig ett gäng flaskor...

  SvaraRadera
 2. Alexander: De är bäst före april tror jag, och till dess hinner de nog ta slut... om inte så köper jag gärna loss dem från dig om du bor i Stockholm =) Jag köpte 12 st och det var för få.

  SvaraRadera
 3. ukiro: Hoppades kunna spara och lagra lite, men det blir till att dricka upp dem innan april. Det kommer jag absolut hinna, då det var en riktigt trevlig öl tycker jag. Bor i Göteborg, och här finns det fortfarande flaskor kvar på systemet, så än är det inte för sent för dig :)

  SvaraRadera
 4. Ojojoj! Stone IS lär vara något utöver det vanliga! vad står T5 och T6 osv för?

  SvaraRadera