2008-02-01

Rusning!


För första gången på mer än ett år hade jag möjlighet att köa den första vardagen i månaden.

Och det gick väl bra. Chimay blå 1999 gick åt fort, jag tog de sista tre flaskorna som stod framme, de två ytterligare lådorna som butiken fått var borta några minuter senare.

De andra ölen gick inte åt på samma vis. Jag fick tag på de som fanns i butiken (och i nyhetslistan), vilket var trevligt.

Mindre trevligt var min gamla specialbeställning på från beställningssortimentet, weissenbocken Aventinus. Just vid beställningstillfället hade den tagit slut, men återkommit veckan senare. Och vad händer då i Megadisc? Jo, beställningen makuleras utan att butiken eller kunden kan få reda på det annat än att aktivt söka efter ordern i systemet. Dåligt och genant tyckte säljaren, och jag kunde bara hålla med. Vi hoppades gemensamt att det blir bättre efter datorsystembytet i vår. Men nu är ölen åter beställd och ska finnas i butiken på tisdag. Jag tar i trä under tiden...

För övrigt hälsade jag under flaskpackandet på en av mina läsare. Trevligt! På tal om läsare verkar det som ni stabiliserats till drygt dubbelt så många som för ett kvartal sedan. Det tycker jag också är trevligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar