2008-02-16

Influensa

Sedan i onsdags har jag haft den där influensan. Det lär inte hända så mycket här kommande dagar heller...

Fast jag fick jag via ombud tag på en flaska Rogue XS Imperial India Pale Ale igår. Tack! De verkar dessutom finnas kvar, så det borde gå att beställa till andra butiker än de tre vinkällarna.

5 kommentarer:

 1. Krya på dig!
  Sen får du väl skicka sambon och göra en beställning på några fler Rogue XS IPA!

  SvaraRadera
 2. Ännu viktigare!

  Jag läste din recension av Yeti och det verkade som du gillade den. Då får du bara inte missa att lägga vantarna på Rogue XS Imperial stout. Det finns helt klart likheter i smak, men jag tyckte Rogue´s va aningen mer av allt. Det är en sjukt bra IS och bör inte missas!

  Slå en liten pling till SB å lägg in en beställning vetja, det gjorde jag. Dom tar det från Örebrodepån om inte den är slut. Till sist vill jag tacka för en underbar öl-blogg(jag är en ganska ny läsare)och krya på dig!

  SvaraRadera
 3. En kompis i Gbg skulle köpa några nyheter till mig idag men var för bakis för att orka åka in till stan. Frustration!!!

  Det verkar ju finnas kvar en del så har jag tur handlar polaren på måndag.

  Kan "mitt" bolag få hem dessa till mig??

  SvaraRadera
 4. Det finns gott om flaskor kvar i Varudepån, de går att beställa till samtliga Systembolagsbutiker. Det är bara Duvel Trippel Hop som är slut.

  SvaraRadera
 5. Jag är också sjuk, har åtminstone ingen feber men halsen värker och näsan är täppt. Ingen kaffe och ingen öl :(

  SvaraRadera