2007-10-19

Systembolagets novembernyhetslista

Även om man numera kan få reda på Systembolagets nyheter flera månader i förväg så blir det trots allt mer intressant och mer "på riktigt" när man får se nyhetslistan i PDF-fomat. Och häromdagen kom den för november 2007. Det var en hel del intressant där. Själv har jag knappt hunnit dricka upp det som kom i september...

4 kommentarer:

 1. Grebbestad bryggeri?! Chimay blå från 2001!!! Och två Nils Oscar som ser fantastiskt spännande ut... och sedan ytterligare en belgare och en porter från Samuel Adams... och sen julölen på det!

  Jag ska definitivt hänga på låset.

  Herregud, just det julölen!!! Räknar till 20 sorter jag vill prova.

  SvaraRadera
 2. Vet inte riktigt hur man ska hinna med. Är väl minst 15 sorter av julölen som jag vill testa. Dessutom har jag 17 nyinköpta öl från Danmark på lager. Lyxproblem :)

  SvaraRadera
 3. Slänger man in ett par öl som man kanske egentligen är lite tveksam till så kan det bli världens bästa julkalender. 24 dagar av trevlig lågintensiv ölprovning :)

  SvaraRadera
 4. Jag tror det var 2004 som jag bestämde mig för att dricka alla julöl inköusive folköl och lättöl innan jul. Sista veckan blev det 3-4 per kväll. Jag var rätt trött på kryddiga söta wienerlager ett tag därefter.

  Jag ser mest fram mot Underlig Jul. Mums!

  SvaraRadera