2007-10-17

Möllers ölkorv "Lamm Hot Habana"

Ölkorv Lamm Hot Habana. Mina tidigare erfarenheter av ölkorv från Möllers har inte varit helt positiv. Hur de än kryddar och röker så smakar det mest som syrliga isterband.

Och syrliga isterband är jättegott, men det är inte den smaken jag vill ha på min ölkorv!

Den här sorten, som jag hittade hos ICA Maxi Linköping förra veckan verkade lovande: Habana-chili och 100% lamm. Men... Det blev samma syrliga korv med syntetisk röksmak utan större fyllighet som vanligt. Givetvis hade de varit väl försiktiga med chilin - varför vågar man inte ta ut svängarna ordentligt när man ändå ska marknadsföra den med ett namn på en chilipeppar?

Jag kommer inte att köpa den igen. Det verkar som om man ska låta tyskar och ungrare sköta ölkorvstillverkningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar