2009-08-04

Privatimport. En med tvekan.

Jag tror de sitter här inne.

Igår fick jag mail från Systembolagets privatimportavdelning.Dels om (ytterligare) en låda Harviestoun Bitter & Twisted (12 halvliters-flaskor à 29:80), och de är det väl inga problem med.

Jag har också fått pris på HSB (Horndean Special Bitter) från Fullers. Det blev lite dyrare: 8 eller 16 halvlitersflaskor à 55:30. Det är inte ofta jag tvekar och drar ut på beslut, men nu gör jag faktiskt det.

Visst, bra öl ska få kosta pengar och det är mycket positivt att Arvid Nordquist Vin & Sprit faktiskt har besvarat en offertförfrågan. En läcker engelsk lite nötig bitter som jag tidigare gett toppbetyg… Men nästan 450 kronor för åtta flaskor? Det går ju att göra en del för de pengarna. Mja, den här får jag suga på ett tag.

2 kommentarer:

  1. Det där lät sjukt dyrt för en vanlig bitter ? Jag skulle aldrig betala det iaf. Finns så mycket öl som är god och billigare än det att tillgå.

    SvaraRadera
  2. Beställt. Trots att jag fick reda på att just HSB kommer på cask till Norrköping i höst.

    SvaraRadera