2009-08-07

Jag drömmer om porter


I morgon ska jag hålla ölprovning på De Klomp. Temat var överenskommet Storbritannien. Men allt eftersom rätt öl dykt upp i kylarna och jag hittar fler källor kommer det snarare än att bara prova olika brittiska öl att bli en historisk resa från sjuttonhundratalet till tvåtusentalet.

Frågan är bara hur jag ska sålla bland alla fakta, anekdoter, namn och årtal för att få in det på en timme? Dags att yxa och finputsa!

14:00. De Klomp, Linköping. 150:-.

Och jo, jag har klara minnen av att ha drömt om porter i natt.

4 kommentarer:

 1. Jag läste "Jag drömmer om por.." sen slutade jag läsa ;)

  SvaraRadera
 2. Låter som en högintressant eftermiddag!

  Som daglig läsare av Din utmärkta blogg, tillika Linköpingsbo med stort hjärta för de Brittiska Öarna borde väl min närvaro rimligtvis vara helt självklar en dag som denna.

  Dock är jag och övriga familjen parkerade ute i stugan (vilket vi också var vid Din förra provning på De Klomp) så jag får nöja mig med att (förhoppningsvis) få läsa en utförlig rapport i efterhand och samtidigt hålla tummarna för att det blir "favorit i repris" någon gång framöver...!

  Vill också passa på att önska Dig och alla besökare en angenäm eftermiddag (vilket Ni iofs med all säkerhet kommer att få)!

  SvaraRadera
 3. Detta De Klomp är man ju oerhört sugen på att besöka! Bara lovord därifrån.
  Magnus, vilka skrifter hämtar du främst info ifrån när det gäller porter, och provningen imorgon?
  Ha det så roligt imorgon!!

  SvaraRadera
 4. @rickgordon: Jag har just gjort klart texten till provningen och orkar knappt sitta upp. Länkar kommer i morgon.

  SvaraRadera