2009-08-19

Fånig tävling löst!


Just när jag började tröttna på det här, som tog mer tid än jag gissade, så kom rätt svar. Lina gissade på Mexican Coffee.

Drinken består helt enkelt av kaffelikör (Kahlúa), varmt kaffe och vispgrädde. Ibland tycker jag att den är godare än vanlig irish coffe, framför allt för den mindre spritsmaken.

Priset kommer med posten de närmsta dagarna! Grattis!

För de nyfikna kan jag rapportera att priset består av boken Quiz – Vad vet du om öl? 300 frågor och svar av Rolf Nilsson, utgiven 1996. Och några ölunderlägg, de går ju alltid åt.

Och som någon påpekat i svaren, ölsortimentet på Birka Paradise är verkligen kasst. På fat finns bara Lapin Kulta och i pub-baren en kyl med andra ljusa lageröl, Leffe Blonde, Guinness, Spitfire och någon ytterligare. Sämst på Östersjön!

4 kommentarer:

 1. Jaså där ser man, visste faktiskt inte att det fanns något sådant som "Mexican coffe". Min gissning på irish coffe var änså jävligt nära, tidigt i tävlingen!

  Nästan värt ett tröstpris ;)

  SvaraRadera
 2. Den mexican coffe jag druckit innehöll tequila och kaffe. Det smakade allt annat än mumma.

  SvaraRadera
 3. Åhå, tänk vad nöjd jag är! Ska lusläsa varenda sida - Tack för fina priset.

  SvaraRadera
 4. Varje gång jag åkt med Birka (det var iofs några år sen) så har jag skrivit på den lilla utvärderingslappen att ölkulturen är förskräcklig ombord!
  Har ni sett "automattappningen" huvva!
  Nästa gång ska jag prova Cinderella, de har i alla fall "Hornblowers pub" som var helt ok enligt hustrun!

  SvaraRadera