2009-08-13

Det händer grejer på Monks


Fick ett nyhetsmail från Monks Café i Stockholm, ett nyhetsmail som troligen kvalar in bland de längsta i världen. Men det fanns en del intressant, låt mig komprimera:

Bryggarbesök blir det i höst. Imponerande namn:
20:00 börjar det, föranmälan via mail info@monkscafe.se. Jag gissar att de hålls på Wallinsgatan.

Så håller de en liten tysk ölfestival från 17 augusti. 5 fat och cirka 85 flasköl finns att välja på. Denna hittas på Monks Sveavägen.

Provningar från en större flaska körde Bishops Arms SoFo i somras, och Monks gör samma sak nu i höst. Varje söndag knäcker de en stor dyr och stark flasköl som man får köpa från efter eget huvud. Kul grej!

4 kommentarer:

 1. Extra kul att dom där provsmakningarna bara kostar 100 kr för medlemmar av Ölfrämjandet och Hembryggarföreningen, samt alla som får deras nyhetsmail. Synd bara att det krockar med SBWF.

  SvaraRadera
 2. @Stefan: Fast det är ju bara ett av arrangemangen som krockar.

  SvaraRadera
 3. Krockar gör det väl ändå inte? Eller, jag menar, de där snubbarna kommer ju vara med på SBWF också och ha så att säga provningar där.

  SvaraRadera
 4. Jo det är iofs sant. Fast det kanske bara krockar för mig eftersom jag inte hinner med båda på samma helg. Såg att det var en massa andra arrangemang runt den tiden också.

  SvaraRadera