2009-11-01

Finnes Strong Ale 2007. Önskas: Strong Ale 2008

Jag har aldrig genomfört (eller varit med på) någon vertikalprovning av öl. En vertikalprovning innebär att man provar olika årgångar av samma öl. Men jag har förberett mig för en, och har därför sparat undan Slottskällan Strong Ale från 2006 och framåt.

Någon gång måste jag ha tagit fel flaska ur skafferiet, för jag har plötsligt två flaskor 2007 men ingen 2008.

Om någon Stottskällan-aficionado har motsatt situation och vill hjälpa mig med en flaska 2008 mot en 2007 så skulle det vara väldigt uppskattat. Hör av dig via mail.

Det är ingen större brådska, jag vet inte när jag ska ha den här provningen. Kanske blir det inte förrän vi får veta om det kommer någon Slottskällan Strong Ale 2010?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar