2009-07-01

Delirium byter ägare, Akkurat bygger om

Göteborgskrogen Delirium Café kommer, enligt ett inlägg på Svenska Ölfrämjandets forum, att byta ägare i september då folket från The Rover tar över stället.

Stockholmskrogen Akkurat stänger för en efterlängtad ombyggnad från onsdag 8 juli till tisdag 28 juli. Det här ska göras:
 • Nya golv i alla bakre regioner
 • Uppfräschning av toaletter.
 • Totalrenovering av baren samt nytt kylrum till våra fatöl. Allt för att vi skall kunna servera er öl av absolut högsta kvalitet.
 • Inflyttning av väggen mot klubbrummet samt en ny skjutvägg mot matsalen
Senare tillägg: Angående datumen skriver Stene såhär i nyhetsbrevet:
Baren är öppen fredag och lördag och sedan börjar vi riva!!
Vi kommer att skänka vår bardisk till puben på skebobruk så om någon saknar den så kan ni alltid åka dit och hälsa på den.

Det är öppet på uteserveringen måndag, tisdag och onsdag nästa vecka men vi öppnar då 18.00.
Det kommer att vara ett väldigt begränsat sortiment då men man kan alltid få sig en Hoegaarden eller en Staro och kanske några flaskor som står kallt. (Tänk att det fanns en tid då det var lyx att få dricka de ölen.)
Köket är naturligtvis också öppet som vanligt dessa dagar.

Om allt går som det skall så öppnar vi igen måndag 27 juli kl 18.00!!

9 kommentarer:

 1. Den 8 juli är int en torsdag, det är en onsdag.

  SvaraRadera
 2. Ett tillägg till detta. Dom kör för tillfället en flaskölsrea för att få mer plats inför renoveringen. Vet inte hur mycket som finns kvar men vi köpte en del av rea-ölen i fredags. Rabatter från 20-110 kr / flaska.

  SvaraRadera
 3. Då kanske det blir ordning på maten på Delirium också. Priserna de tar för den maten de serverat (de två gånger jag käkat där) har varit pinsamt höga.

  Visst stort ölutbud, men för 300 kr varmrätten ska man inte få skosula till köttbit när man beställt den medium till rå.

  SvaraRadera
 4. Glädjande angående Delirium.Stället är en katastrof.
  Det skall bli kul att se vad folk som tycker om öl kan göra.

  SvaraRadera
 5. Ojdå glömde säga att min kommentar om rea var angående Akkurat.

  SvaraRadera
 6. Jag skrev faktiskt om flaskrean redan den 16/6: länk

  SvaraRadera
 7. Härligt att höra att The Rover tar över Delirium Café! Stället har förvisso en imponerande mängd öl - men maten (saftigt överprisad mat tillredd av en kock som inte kan hantera kött), servicen och lokalen lämnar en hel del att önska.

  Hoppas The Rover-folket kan sätta sin prägel på stället och göra det lika fantastiskt och väl värt att besöka som deras eget hak.

  SvaraRadera