2009-07-27

Ännu en liten återupptäckt

Senaste veckan har jag eventuellt verkat bli inblandad i en eventuell aktivitet där eventuellt Nils Oscar Kalasöl kan bli inblandad. Eventuellt.

Så då insåg jag att jag inte druckit den på ett tag. Och eftersom jag i ett annat ärende var förbi Nyköping tyckte jag det var lika bra att köpa några flaskor. (Dessutom såg jag att de hade Nils Oscar Imperial Stout i lager, normalt beställningsvara)

Och jisses vilken god, karraktärsfull och lättdrucken märzen det är. Mums!

3 kommentarer:

 1. Eventuellt. Jag blir nyfiken, hoppas du får skoj med det! Jag tycker NO Imperial Stout är en mycket sympatisk bekantskap, och det blir ju inte värre av att det inte är kollikrav på den!

  Daniel

  SvaraRadera
 2. En Imperial Stout you say ... Precis vad alla bolag borde ha i det fasta sortimentet!

  SvaraRadera
 3. Är själv inte så jätteförtjust i Slottskällans variant på flaska, men NOs skulle passa bättre i ordinarie. Eller varför inte båda två? Har en kalasjulöl hemma som det blir att testa parallellt med en kalasöl!

  SvaraRadera