2007-08-22

Stockholm Beer & Whiskey Festival 2007

Så var biljetter handlade för årets ölmässa. Inte för att det brukar vara fullt när jag kommer dit (så nära öppningsdags som möjligt), men det är väldigt trevligt att kunna gå förbi kön med kontantbetalande.

På mässans hemsidan finns en lista över utställarna och deras produkter. Ingenting riktigt spetakulärt än, men exemepvis House of Ales (huvudleverantör till Oliver Twist) har ju inte kommit in med sin lista än... Och det verkar ju fyllas på närmast dagligen.

Det blir nog säkert bra., även om det förra året och (framför allt) 2005 kändes som de höll på att förlora fokus en del; för mycket choklad och presentprylar, för lite öl.

4 kommentarer:

 1. Inte så mycket intressanta öl att prova än så länge tycker jag. Slottskällan har ett par som vore intressanta att få testa, t ex deras
  "Kloster" som bara säljs på helkolli via systembolaget. Hoppas verkligen House of ale/OT kommer att tillföra något riktigt intressant. Spännande!

  SvaraRadera
 2. "För lite öl" Jo visst, man fick gå hem törstig ;o)
  Men jag kan hålla med, det börjar bli mycket annat trams; cigarrer, snus, choklad och jag vet inte vad...

  SvaraRadera
 3. pilsnerrogge: Däremot gillade jag de gamla flipperspelen som fanns förra året och som så många verkar ha stört sig på.

  SvaraRadera
 4. Har hört från Jugge på OT att det kör fullt som vanligt med US-bira, och kommer att ha ett antal på draught, precis som förra året, t ex bira från Dales i Colorado.

  Dock kommer man inte att satsa på engelsk real ale i år, utan i stället kommer man att ta in cirka 7-8 Kanada bryggerier, som vi inte har sett i Sverige tidigare, och det finner i alla fall jag rätt intressant. Real Ale säljs ju ändå av andra aktörer på mässan.

  SvaraRadera