2007-08-15

Sorteringsafton

I kväll har jag sorterat öl.

De som ska fotograferas i ett par backar, de som redan hade foto på Beer Advocate åkte in i skafferiet. Köksbordet är åter användbart.

Det verkar som om halva Danmarks befolkning under 2005 bestämde sig för att starta mikrobryggerier; jag måste ha anmält 5-6 stycket till BA.

Vad som verkligen förundrar mig är att det nu verkar finnas fyra (eller fem om man räknar snällt) mikrobryggerier i den ändå inte allt för stora orten Roskilde. Som är en trevlig liten stad med en riktigt bra krog vid namn Bryggergården mitt i smeten. Nästa Danmarksresa får bli genom Själland!
Algade, Roskilde


Jag får väl visa lite bilder när jag tar dem i morgon. Förhoppningsvis har jag något vettigt att skriva om då också.

Soundtrack: Metallica "Better Than You" (1997), Lenny D & Tommy Musto "Everything Bamboo" (1988), Vladimir Martynov "Come In!" (2001)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar