2007-08-24

Åland på Systembolaget

Jag tittade just igenom Systembolagets septembernyheter en gång till, och såg då att jag tidigare missat Stallhagens Oktoberfestbier från Ålands Bryggeri. Recensionen på Beer Advocate får mig dock lite undrande.

Jag inte bara gillar deras öl i stort, deras personal (som jag träffade på Helsinki Beer Festival) var även den synnerligen trevlig.

Annars brukar lättaste sättet att få tag i deras öl vara på Viking Lines båtar till Helsingfors och Åbo där puben bukar ha någon av deras öl på fat. I övrigt anser jag att ölsortimentetBirka Paradise är genant uselt för en båt med så höga ambitioner.

Systembolagets beskrivning av Stallhagens Oktoberfestbier. Är det kanske rent av deras första öl här?

1 kommentar:

  1. Stog lite om lanseringen i Ålandstidningen: http://www.tidningen.aland.net
    /se/nyhet.asp?newsId=16564

    (länken är rätt men det kan behövas lite klistrande)

    SvaraRadera