2007-08-13

Det är skönt att vara tillbaka

Sådär ja. Den där resan gick ju hyfsat. Tyvärr orkar jag ännu inte göra så mycket mer än att rensa gästboken från spam och ge er lite bilder från köksbordet:


Det ser inte ut så mycket som det kändes när jag handlade ihop samlingen. Jag kan väl erkänna att gårdagens shoppande i Fredrikshavn var lite avslaget: "Jaha. Ett till danskt nystartat mikrobryggeri som jag aldrig hört talas om. Undrar om jag orkar ta ner en flaska från hyllan?". Men nu har jag definitivt något att göra under hösten.

Soundtrack: Mind'n Ear "Fjärilshuset" (1998), Teddy Wilson "I Got Rhythm" (1938), Al Downing "I'll Be Holding On" (1974)

4 kommentarer:

 1. Ser ut att ha varit en lyckad resa....men varför en flaska Becks??
  Förresten, skymtar man en katt på en av bilderna?

  SvaraRadera
 2. Det där var ju inte mycket öl alls :) Uppenbarligen har du kontroll över dina ölinköpsimpulser :) Det är mer än vad man kan säga om mig :)

  SvaraRadera
 3. pilsnerrogge: Det är två flaskor Becks! En Gold och en Lemon Green. Därför att jag gillar omväxling; ibland kan en tråklager vara helt rätt. Och ja, det är Elvis, vår gammelkatt som syns till höger. Han var väldigt sällskaplig igår.

  Baggen: Dels det, dels blev jag som sagt blasé i slutet av resan. Och så hade mer öl krävt ompackning av hela bagaget - det köptes utöver det där ca 2 l sprit och 10 l vin också...

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag shoppinginspirerad :)
  Kan du rekommendera några bra ölbutiker i Fredrikshavn?

  SvaraRadera