2013-03-14

Yadda yadda

Bild: Manxruler
[CC-BY-SA-3.0 ellerr GFDL], via Wikimedia Commons
En kombination av aktivt val och yttre omständigheter har gjort att öldrickandet och aktiviteten här tillfälligt gått ner.

Om ni är väldigt intresserade av att läsa diverse funderingar kring öl från mig så skriver jag snarare in dem på Facebook: https://www.facebook.com/Ofiltrerat.

Eftersom jag skriver om alkohol måste du för att kunna gå med på den sidan ha ett Facebook-konto och ha en registrerad ålder på 25 år eller mer (om du är registrerad som svensk). Kanske fånigt, men så är det.

10 kommentarer:

 1. Man kommer bara in på facebooks startsida (min egen timeline) när man klickar på länken. Söker man på ofiltrerat hittar man heller inget.

  SvaraRadera
 2. Konstigt - jag kommer till ofiltrerats facebooksida genom länken? Jag utgår från att du har fb-konto, och är över 25 (precis som Magnus skriver) - om inte så är det troliga orsaker till att sidan inte visas korrekt via länken.

  SvaraRadera
 3. Tråkigt för oss som faktiskt inte vill gå med i den där ansiktsboken. Hoppas du fortsätter här också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan bara hålla med.

   En av bloggarna jag följer frekvent och skulle hellre se att det var tvärt om, skippa facebook helt och kör bara på bloggen.

   Radera
 4. Tack för berömmet. Nej, jag kör på som vanligt här men små funderingar, länkar till saker jag tycker är småintressant och annat mindre viktigt är enklare att skriva in på Facebook.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anledningen till att jag alls började med en Facebook-sida efter mycket tvekan var att jag trodde jag skulle få fler kommentarer och bättre interaktion. Vilket jag tycker lyckats.

   Radera
 5. Kan bara hålla med om att fejsbook är skit. Utomordentligt tramsigt och extremt förvånande att folk alls har tid med sånt.

  SvaraRadera
 6. Hellre twitter än facebook. Twitter är betydligt enklare att följa som icke-användare.

  SvaraRadera
 7. Ett tips till de som inte gillar FB. Skapa ett konto och lägg enbart till de bloggar, bryggerier, importörer och pubar som ni vill ha uppdateringar från. Skippa vänner och bekanta. Då får ni en feed av enbart öl och slipper alla "Nu bajsar jag."-kommentarer. Fördelen mot t.ex. twitter och instagram är att man får allt i ett och slipper alla korta spammiga inlägg.

  Alternativet är att inte följa de vänner man har som spammar strunt. Det finns en inställning för det också.

  SvaraRadera
 8. Intressant att folk sparkar bakut när bloggen utökas med en facebooksida, vilken enbart blir ett mervärde. Herr Bark har ju själv deklarerat att han kommer att fortsätta som vanligt med bloggen och använder Facebooksidan för att nå ut ännu mera.

  SvaraRadera