2008-06-11

Vi har blivit bönhörda!


Jag fick just pressinfon om augustinyheterna.

Hercules Double IPA.

Resten är sekundärt.

10 kommentarer:

 1. Då vet du alltå vilka dom övriga är?

  SvaraRadera
 2. Ja, berätta vilka de andra nyheterna är! :P

  SvaraRadera
 3. Yes! Den här har jag längtat efter. Blir till att bunkra!

  SvaraRadera
 4. Fasen vad schysst, någon aning om vad den kommer kosta? Allt under 100:- är jag nöjd med;-) (Om det nu är 650 ml flaskan vi pratar om)

  /Markus

  SvaraRadera
 5. Vet du hur många dom tar in? Den här vill man ju absolut inte missa!!

  SvaraRadera
 6. Shit pommes!
  Den här kommer man ju längta hela månaden efter.
  Himla skit att jag inte är hemma 1'a Aug.

  Rekan, skulle du kunna tänka dig köpa ett gäng åt mig? Du kan få pengar innan såklart.

  SvaraRadera
 7. Jo, den där blir det minst en back av! Wunderbar!

  SvaraRadera
 8. Det här är ju värre hype än när Celebration släpptes.

  här är en artikel om dubbla IPAs och liknande i New York Times. Hercules är med i artikeln.

  SvaraRadera
 9. Misstänker att hypen hänger ihop med att vi i Sverige knappt har fått några dubbel IPA, Imperial IPA etc (eller vad man nu vill kalla det) tidigare. De enda jag kan komma på som jag sett på Systembolaget tidigare är Warrior och Rogues Imperial IPA som kom i år och jag tycker inte någon av dem är i närheten av lika bra som Hercules. (Jag vet att det är en smaksak men vad sjutton;-) Rogue har schyssta keramikflaskor men inte sjutton tycker jag ölen blir bättre/mer prisvärd för det.

  /Markus

  Ps. För övrigt kan jag varmt rekommendera Ballast Points Dorado Double IPA för den som har vägarna förbi Köpenhamn, otroligt bra och i samma klass som Hercules. (Fanns på Barley Wine och Ölbutikken för några veckor sedan.)

  SvaraRadera
 10. dempa: Det är möjligt att jag kan fixa några åt dig. Tror att jag är i stan den veckan. Har dock ingen bil och de andra nyheterna verkar också väldigt intressanta så det kan nog inte bli så många tyvärr.

  SvaraRadera