2008-06-23

Mikkeller Beer Geek Brunch One-for-One

News Flash!

Köpenhamns-ölbutiken Ølbutikken meddelade just att de kommer att sälja ännu en svart öl från Mikkeller: Beer Geek Brunch One-for-One.

Nyhetsbrevet kallar den en storebror till Beer Geek Breakfast: "en imperial kaffe havre kaffe stout på 10 %". Bara 360 flaskor finns, och de kommer att säljas hos Ølbutikken den 25 juni.

Åk dit, köa och köp en åt mig! :)

2 kommentarer:

  1. Ojojoj, den vill man ju pröva!! Fruktosten var i mitt tyckte grym

    SvaraRadera
  2. Befinner mig för tillfället i Köpenhamn tio minuter ifrån ölbutiken, skulle dit och shoppat idag men "stängt pågrund av sjukdom" blev lite ledsen då de bara har öppet på lördagar nu i sommar, tröstade dock mig själv genom att shoppa på barlewine istället :) sen blir det ölbaren ikväll, mycket trevligt ställe! Tyvär är jag i Stockholm när Brunchen släpps annars hade jag sprungit över och köpt ett par flaskor. Om vännen jag bor hos just nu är hemma då så ska jag be hon göra det dock men hon är en väldigt resande typ så det är inte alls säkert men om.. så ska jag se till att ha en flaska över och skriker isf till här..

    SvaraRadera