2008-06-02

Den första vardagen i juni

Idag har det varit riktigt, riktigt rörigt på jobbet. Omoganisation på gång. Ett av "mina" projekt ska flytta. Och på det börjar byggjobbar riva en av våra gamla datorhallar idag och inte nästa vecka som vi trott. Så det var panikrensning av grejer där.

Slutsats: Jag glömde bort att det var månadssläpp idag. Genant, men så är det.

Kring 16 var jag i alla fall där. Och såg en del tomma hyllor. Men inget som jag inte tror att det kommer mer av eller som jag var intresserad av (Old Rasputin exempelvis, har jag druckit några årgångar och det är inte riktigt min stil).

Framför allt fick jag tag i Beer Geek Breakfast vilken jag hoppas mycket på.

Mest förvånad var jag nog över att Slottskällans Vit var temporärt slutsåld...

Väl där beställdes en låda Fullers London Pride på halvlitersflaska. Hm, först nu inser jag att det nog var burkar (ordinarie sortimentet) som sambon ville ha. Asch...

Mer asch: På omvägar hem kände jag att det luktade öl i bilen. Ajaj. Kollade i "ICA Shop Express"-kassen jag använde för ändamålet. Blött.

Vidare undersökning gav att det var en burk Pripps Blå Pure Sommar 2008 som fått ett pyttelitet hål som i solgasset skapat en mikroskopisk fontän.

Tja. Den lär väl inte ta slut i första taget.

1 kommentar:

  1. Hade ju varit tragiskt om det var frukostölen som sprungit läck. I Malmö var Bigfooten idag slut (eller hade inte kommit ännu?) men de skulle få hem fler fick jag höra.

    SvaraRadera