2015-01-19

Något mer om lördagen i Stockholm


Efter Zodiak tänkte jag ta ett glas av Brewski Mangofeber DIPA, ett öl jag hört mycket gott om.

Men… Den hade tagit slut under tiden jag drack den första ölen. Blamage!

När chocken gett sig och jag insett att jag faktiskt inte var sugen på en Ocean Dark Mild som kanske var på cask. Så det blev en klassiker: Mikkeller American Dream. Funkar alltid.

Vi gick och åkte alltså vidare  till Vasastan och Mikkeller Bar.

Här fanns det intressant öl i en eklektisk blandning, som väntat. Startade med Three Floyds War Mullet, en maltig och rätt mjuk DIPA på 8,1 % (skissbetyg 4,11). Sedan tog jag en Mikkeller / Siren Beer Geek Daydream, deras försök att göra en ljus stout på 12 %. Mja, smakade som en amerikansk barley wine där någon rört i O'Boy. Skissbetyg: 2,91.

Sedan kändes det som en bra idé att gå och lägga sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar