2013-06-20

Samuel Adams Variety Pack


2 september släpper Systembolaget en liten låda med 4 olika öl från Boston Beer Company och deras varumärke Samuel Adams, Samuel Adams Variety Pack. Det verkar inte som om den produkten finns någon annanstans så jag frågade vilka som kommer att ingå.

Svaret kom någon minut senare:

Det var rejält mixat, det var det. 4 flaskor à 355 ml kommer att kosta 79:60 och den kommer att finnas i sortimentet i minst ett halvår. 

7 kommentarer:

 1. Riktigt bra gå bort öl, dricka i ordning uppifrån och ned så har man en helkväll plus lite kopparslagare morgonen efter. Skämt och sido så är det kul med ett pack som iaf för mig är väl balanserat i smak mellan ölen.

  SvaraRadera
 2. Trevligt mixpack, fast lite tråkigt med Boston Lager eftersom den redan finns. Visserligen tycker jag den är bra men jag hade hellre velat se något annat. Samma sak med att Mohawk Extra IPA släpps på 33cl. Vore roligare med något nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven-David Svensson21 juni 2013 kl. 10:53

   Alltid trevligt med mixade lådor. Samuel Adams öl tillhör mina favoriter. Ser fram mot att prova denna.

   Radera
 3. Är inte Mohawk bara ett storleksbyte? 500ml försvinner, 330ml ersätter?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej. På samma vis som att Sofiero Slim Can inte ersätter den vanliga burken.

   Så har jag uppfattat det, rätta mig om jag har fel.

   Radera
  2. Jag har frågat om anti-nyheter och modulförändingar, och blivit lovad de listorna om ett tag. Återkommer då med säkrare svar.

   Radera
 4. Noble Pils är ingen höjdare, har en väldigt konstig bismak påminner om räkskal.

  SvaraRadera