2009-02-01

Stiltje?


Jag skriver faktiskt inte om 100% av ölen jag dricker. En recension per öl räcker, i alla fall en recension vart femte år eller så. Aktiviteten i bloggen speglar mer nyinköp än skafferisnokande, liksom.

Just nu är jag förvisad till köket och netbooken, så då passar jag på att hitta en bortglömd flaska Bath Ales Festivity. Fortfarande en smaskens engelsk porter på precis lagom styrka: Recensionen hittar ni här.

Den togs in av Brill & Co, och jag kan bara hoppas på att det kommer fler under året; deras ekologiska bitter Wild Hare lär vara en lågoddsare (de gillar ekologiska varor i år), som jag smakade och gillade på Stockholm Beer & Whiskey Festival 2008.

8 kommentarer:

 1. Wild Hare var en god öl. Men. Drack den på Bishops och fick betala nästan 100 spänn(!) för 50cl. Hoppas det inte är proportionerligt mot vad Sb kommer ta i sånt fall.

  SvaraRadera
 2. På tok för dyrt, har druckit den på Haket i Göteborg för mer normalt pris.

  SvaraRadera
 3. Stiltje? Du sprang väl och införskaffade lite februarinyheter som Celebration och Chocolate-stout?

  SvaraRadera
 4. Nä. JAg hade planerat att göra annat, men i stället har jag blivit sittande hemma och är förkyld.

  SvaraRadera
 5. "Nyheterna" den här månaden är inte direkt spännande, mest repriser, men det vart bockarna inköpta i alla fall. Har inte druckit så mycket av den ölsorten tidigare, ska bli kul att testa. Nån som har en favoritbock ni kan nämna?

  SvaraRadera
 6. Favoritbock: Om man får räkna med dubbelbock blir det nog Andechser, annars är Einbeckers Majbock fin med. Ska bli kul att testa den Einbecker som kom idag.

  SvaraRadera
 7. Apropå ingenting..

  Brewdog kommer till ölmässan i Stockholm i höst? Verkar det som..

  http://www.brewdog.com/news.php?id=63

  Godnatt!

  SvaraRadera