2009-02-27

Inför Chokladfestivalen

Ikväll var jag i Cloetta Center för att förbereda mig inför Linköpings Chokladfestival.

De Klomp är på plats och de har hyrt in mig för att hjälpa till i baren. Och det kommer att finnas en del godis att skölja ner chokladen med. Ett axplock:
... och mycket mer. All öl kommer att säljas som smakprov och större portioner.

Jag fick också ett smakprov av Nils Ocars kommande Kalaspåsköl, i år en vacket röd ale. Den smakade som typisk NO-öl med hustonerna av färskt virke och torr jästighet. Lättare än väntat men med en fin sammanhållen humling. Utförligare recension kommer senare.

4 kommentarer:

 1. roligt sammanträffande, drack precis upp min Gouden Carolus Carolus D'Or 2007 som jag haft i källaren sedan den släpptes på bolaget för ngt år sedan. Den var okej, ingen favorit, ska prova 2008 i morgon. Inga direkta förväntningar.

  SvaraRadera
 2. för guds skull rör den inte ..vänta minst tre år med 2008

  SvaraRadera
 3. för guds skull rör den inte ..vänta minst tre år med 2008

  SvaraRadera
 4. Jag håller med Il Skäggo. Skillnaden mellan 07 och 06 var milsvidd.

  SvaraRadera