2009-02-21

En stilla hemmalördag


En av få stilla lördagskvällar hemma så här års.

Så vad passar jag på att dricka då? Sånt som tar plats i skafferiet. En Bedarö Bitter här, en Coffee Stout där. Sista flaskan Hallertau Imperial Pilsner och en Rökporter.

Tja, sämre kan man ha det. Fast jag ångrar lite att jag inte köpte en påse av de nya Cheez Doodles med chilismak.

Visst ja, helger. Nästa helg (28 februari - 1 mars) kommer jag att stå i De Klomps monter på Chokladfestivalen i Cloetta Center, Linköping. Om du ändå är där, kom gärna förbi och hälsa. Eller varför inte köpa någon av de stouts, porters, barley wines, fruktöl och fatlagrade delikatesser som kommer att finnas där?

4 kommentarer:

 1. Trevligt med en hemmakväll och en serie goda öl. Jag fick en gratis "smakprovspåse" av de där nya chili bågarna och tyckte nog att de var lite för intetsägande, inte stor skillnad på dem och de vanliga med andra ord. För lite extra krydda.

  Käkar Doritos, nacho chips med ostsmak ofta nu, grymt gott. Sådär så man får ångest över om man äckligt ska slicka/suga av osten från dem eller bara äta som en normal människa. En annan dålig vana jag också har är att jag medvetet och omedvetet söker efter de mest kryddiga/ostiga bitarna i påsen..

  SvaraRadera
 2. För några år sedan hade OLW "extra starka ostbågar" under något fint varumärke. Jag gillade dem, men åt inte så mycket eftersom jag hela tiden fick sår i munnen av dem.

  Doritos Cool är en favorit...

  För 20 år sedan träffade jag på en tjej som tyckte att botten skrapet i chipspåsen var det godaste av allt. Hon hade insett att om hon hoppade på påsen så blev hela påsen lika god. Jag var redan då skeptisk till det hela.

  SvaraRadera
 3. Hi guys,

  Just in case you think life is not worth to be taken too seriously, please come to our brand-new blog and share a beer:

  http://carrelsonians.blogspot.com/

  Cheers you all!

  SvaraRadera
 4. Imperial Pilsner där, wow vad god den var när jag drack den första gången. På flaska under ett besök på Bull & Bear Inn. Hade inte sett den på bolaget innan och när den vart tillgänglig under ett tillfälligt släpp köpte jag två stycken. Såg fram emot det men vart en anings besviken.. det blir så ganska ofta när jag "dricker om" en öl. Varför är första gången oftast så pass mycket bättre? Kanske säger mer om mig än ölen kanske..

  SvaraRadera