2008-10-21

Det hade jag ju nästan glömt

Det är ju SMÖF i helgen. Det ska bli skoj!

Dessutom är den slutgiltiga (ta i trä) öllistan publicerats: Fat och flaska.

Har jag gått igenom och valt ut exakt vad jag vill ha? Nä. Det sättet att förbereda sig brukar för mig bara innebära besvikelser, stress och krångel. Mycket bättre att bli glatt överraskad.

7 kommentarer:

 1. Ja, när man väl redigerat klart den ursprungliga listan kom det en ny uppdaterad. Jämmer och elände...på't igen bara.

  Ska bli intressant att prova alla nya bryggerier, speciellt Sandbacka kanske som var där med två öl även i fjol som var totalt odrickbara, infekterade, så jag hoppas verkligen dom fått till det i år annars ger jag nog upp hoppet där. Men det ska väl gå att undvika infektion i en Imp. Stout på 12,2 % tycker jag

  Väldigt generös prissättning tycker jag men ändå lite märkligt att en hel flaska Röklakritsporter går på 30 kr medan ett jaha-öl som Primator går på 50 kr...men jag klagar inte för jag kommer ändå inte dricka Primator :-)

  SvaraRadera
 2. Hade helt glömt bort det jag med. Var in och tittade på tågpriser alldeles precis då jag bor i Orsa och det var inte dyrare än ca 300:-/turretur, så det lutar nog åt ett besök. Jag är förmodligen den enda med långt svart hår och skinnpajså mig lär du nog känna igen. Hoppas vi ses!

  SvaraRadera
 3. Och jag som trodde att helskägg och hängslen var obligatorisk klädsel? ;>

  SvaraRadera
 4. Har visserligen inte helskägg, men min goate är relativt bastant, skippar hängslena denna gång :P

  SvaraRadera
 5. alla som kommer fram och säger "tjena bark!" och ger honom en dunk i ryggen bjuder magnus på en valfri provsmak, har jag hört..

  SvaraRadera
 6. Ska bli trevligt att träffa alla där uppe. Själv har jag ju förberett mig i veckor. Och jag tror inte riktigt att du är helt ärlig Bark. Du har läst listorna och då tror jag att du automatiskt har gjort upp prioriteringar i huvudet. Själv är jag verkligen en listmänniska men jag blir inte besviken om det saknas, säg hälften av ölen på min lista. Det blir mera i lagom nivå då skulle jag tro.

  dempa: en dunk i ryggen ska jag nog klara av men jag tycker allt att jag får vara den som bjuder eftersom det är han som sprider det goda ordet mest.

  bark: helskägg?? Typ den här manen, eller?
  http://gfx.aftonbladet.se/multimedia/archive/00601/skagg2_601259w.jpg

  SvaraRadera
 7. Repris på länk

  Asch, och jag som rakade bort skäggstubben i går...

  SvaraRadera