2008-10-17

Beställa blandard Bernard

Jag har ju tidigare försökt lansera idén om mixade kollin i beställningssortimentet (exempelvis här). Även om jag nu insett de problem som finns inblandade både för mikrobryggerier och importörer så tycker jag fortfarande att det vore en bra sak för oss konsumenter.

Så det vore ju dumt om jag inte gjorde lite reklam för en mixlåda nu när jag fått reda på den:

Tjeckiska Pivovar Bernard har via sin importör Bernard Svenska plockat samman en låda om 20 halvlitrar fördelat på 10 Svátecni Lezák (ljus tjeckisk lager), 5 Jantarovy Lezák (bärnstensfärgad tjeckisk lager) och 5 Specialni Cerne Pivo (schwarzbier/mörk lager).

Den finns i beställningssortimentet och kostar 504:00, beställningsnumret är 88005. Leveranstiden är normalt mindre än en vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar