2008-01-20

Så mycket Närke du orkar!

Mattias-Beer-Experience berättar om en festival med öl från Närkes KulturbryggeriAkkurat med början nu på torsdag 24 januari. Rekommenderas för er som kan komma förbi... Inget blask!

... När bloggarna började dyka upp för några år sedan såg jag någon som avfördade dem med "Det enda de handlar om är att berätta vad som står i andra bloggar". Nu har jag lyckats nå den nivån.

5 kommentarer:

 1. Jag kommer att närvara på Akkurat den 24:e :) Det ges icke tillfälle att missa en massa mumsiga öl från ett av mina favoritbryggerier.

  SvaraRadera
 2. ...och Mattias har fått det från sthlmbeertap-mailinglistan med största sannolikhet då det berättades om det där igår :)

  SvaraRadera
 3. Ibland vill man faktiskt bo i Stockholm!

  SvaraRadera
 4. Precis, det är väl som vanligt, informationen måste komma någonstans ifrån, och är väldigt sällan direkt från källan, :-).

  Så är det nog med den mesta informationen här i världen. Som sagt så är det viktigaste att informationen sprids så att vi alla kan stödja sådana här trevliga initiativ.

  Pratade i alla fall med Stene på Akkurat i Söndags och han såg verkligen fram emot närkefestivalen på Torsdag.

  Sedan att det samma dag är premiär på en ytterligare Bishops Arms i Stockholm påminner mig också att Stockholm måste ju vara den bästa ölstaden att bo i, åtminstone om man pratar bredd och kvalitet. Svårt att nämna någon annan stad om man pratar om all världens kvalitetsöl på en plats.

  SvaraRadera
 5. Det var trevligt på Akkurat. Jag och ett par bekanta testade oss igenom samtliga öl som var påkopplade igår dvs

  Riktigt jävla Mörker
  Äkta Örebro Bitter
  Klladnvdfndvill
  Black Golding
  "!"
  Anders Göranssons Rököl
  Sim-ko

  Samtliga var mycket goda!

  SvaraRadera