2008-01-16

Mülhlentor

Mühlentor från Ungerska Pécsi...

Fast den hade jag ju reden recenserat. Hm, jag var lite vassare i recensionerna på den tiden. Och bilderna var lite sämre. Fast ölen är likadan.

Så jag konstaterar kort att den fortfarande får ungefär 2,35 i betyg, och skriver inte mer om den saken. Möjligen med tillägget att det nog är den ljusaste lager jag druckit.

Ska jag verkligen tagga det här inlägget som "recension"? Äh.

5 kommentarer:

 1. Det är ju alltid trevligt med inlägg i den här bloggen, men frågan är om du inte skulle bespara oss dessa dåliga ungrare, med tanke på att de inte kan göra fin öl i Ungern.

  Visst, deras tre vanligaste ölsorter funkar ju i solen på en uteservering i ca 30 grader i skuggan. Men där tar det i princip stopp.

  Personligen har jag fått sånt Prag-sug att jag kollat upp lite flyg och boende, eventuellt blir det en 4-5 dagars vistelse i slutet på Maj!

  SvaraRadera
 2. Det lär inte bli så mycket mer, jag inser med sorg att jag klarade att dricka mig igenom hela deras ölsortiment redan när jag var här 1½ vecka 2006.

  Det snackas lite om att det finns bra lokala småbryggerier, men de ligger många mil härifrån.

  SvaraRadera
 3. Just nu känns det som om jag aldrig kommer att klaga på Systembolaget sortiment igen.

  SvaraRadera
 4. Vi får göra en insats för att få iväg dig till Tjeckien.

  Det är fånigt. Det är bara en månad sedan jag var i Ungern senast, men jag minns inte ens vad ölsorterna jag brukar dricka där heter...

  Men var för ska man? De har ju vin!

  SvaraRadera
 5. Hmm. Borsodi är det nog som brukar vara vanligast...

  SvaraRadera