2014-04-15

Öl på Cinderella


Ölläget annars på Viking Cinderella? Jo tack, jag har sett värre. Till lunchen på söndagen drack jag en Samuel Adams Boston Lager till strömmingen och det funkade bra, fast det var i brist på en torr tysk pilsner. 

Taxfree-butiken hade också fått upp en hylla med öl, så det var inte bara flak med industrilager som fanns att köpa. Åländska Stallhagen, så klart. Tyvärr inte min favorit bland deras öl Brown Ale men väl ett par andra som jag får återkomma till.

En hylla fullproppad med Brewdog (Hardcore IPA för 21:00). Några av de där brasilianska ölen från Casa Di Conti… Samt en del andra öl, som jag tyckte mig känna igen från Wicked Wines katalog:


Boulevard Pale Ale för 18:00 eller CAP Endless Vacation för kronan mer kändes som okej priser.


Fast till slut köpte jag bara en flaska vardera av de Stallhagen-öl jag inte sett tidigare. Man orkar ju inte släpa på hur mycket som helst…

Lite senare på eftermiddagen intogs en Stallhagen Pale Ale (väldigt skummig, helt okej smak) och en  Young's Double Chocolate Stout (smakade den verkligen så mycket chokladextrakt förr?) på skeppets Admiral Whisleblower's Pub.

1 kommentar:

  1. Sven-David Svensson20 april 2014 kl. 08:50

    Helsingborgs Lager finns i baren på Scandleins båtar mellan Helsingborg och Helsingör. I butiken på båten finns det bara dansk och svensk lågprisöl

    SvaraRadera