2014-04-18

Nästa vecka bär det av!

Flandern är det gula.
I december fick jag ett mail. Det var på håret att jag kastade det som ett spam, men jag läste det igen så insåg jag att det faktiskt var på riktigt. Det kom från regionen Flanderns officiella turistbyrå Visit Flanders, och erbjöd en ölfokuserad resa till området med resa och uppehälle betalt.

Erbjudandet hade gått till en handfull ölskribenter i skandinavien, och efter några dagars funderande tackade jag ja.

Och som sagt, nästa vecka bär det av. Programmet är vansinnigt komprimerat för att hinna med allt. Så pass att jag på grund av olyckliga flygtider kommer att missa besöket på Cantillon och ölfestivalen Zythos. Men jag tror jag kommer att få se, höra och dricka så jag klarar mig ändå.

Tanken (från såväl mig som Visit Flanders) är såklart att det ska bli ett rejält fokus på norra Belgien ett tag här framöver.

Kanske skönt som omväxling?

6 kommentarer:

 1. Dröm resa......någon gång ska jag dit och frossa i Öl

  SvaraRadera
 2. Sven-David Svensson19 april 2014 kl. 14:02

  Belgen blir aldrig slutforskat för oss ölälskare.

  SvaraRadera
 3. Det blir många belgiska öl att recensera vid hemkomst....

  SvaraRadera
 4. Resa samt uppehälle betalt ! Vad önskar dom?, bra recensioner av öl från flandern?

  Bo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra fråga. Här är vad visitflanders begär av mig:

   We want you to post your pictures, impressions and comments on the social media channels you use (Facebook, Twitter, Instagram, …). After your trip, when you’ll have more time, we expect you to write different blog posts on what you want to share most of all (a brewery, beer restaurant, beer style, the beer festival, a city, the Belgian beer culture in general, …). No strict obligations involved. If our beer culture succeeds in impressing you, we want you to share your impressions. That’s all!

   Senare har det tillkommit att de vill ta del av besöksstatistik för de sociala medier jag använder.

   Radera
 5. På grund av stora spamproblem har kommentarerna stängts här.

  SvaraRadera