2014-02-23

Lite evenemangstips


Det kommer lite chanser att träffa på mig framöver. Först, 8 mars, är det festivalen Beer Expo på Brigaden i Linköping. Jag kommer att hålla två provningar på varje pass, dels en om stilen IPA, dels en blindprovning. Det kom just en uppdatering om sålda förköp, och det börjar bli ont om biljetter på eftermiddagens blindprovning och IPA-provningarna. Jag rekommenderar att ni som är intresserade går in och köper förköp (länk finns på hemsidan). till de provningarna, det kommer nog inte att finnas kvar så många på lördagen.

Uppdatering: Eftermiddagens ”Helt blind provning” är nu slutsåld. 

22 mars är det dags för min månatliga provning på De Klomp, och den här gången låter jag humlen stå i bakgrunden: Det handlar i stället om om Klassiska belgiska ölstilar. 15:00-16:00. Ingen föranmälan (men notera gärna på Facebook-evenemangssidan om ni tänkt komma så vi kan duka för lagom många) och 200 kr kostar det.


Efter det blir det Svenska mästerskapet i hembryggd öl, 5 april. Platsen är Sportcenter i Linköping. Förköp görs på hemsidan, där det också finns information för de som vill ställa upp i tävlingarna. Jag kommer att pyssla med rösträkningen, men förhoppningsvis kommer det tid för att gå runt och kolla läget där med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar