2016-03-05

Utlottningspåminnelse och tips


I morgon är det sista chansen att vara med i utlottningen om en ölbok:
Utlottningsdags! Åter är det ett exemplar av boken Öl Smakerna Hantverket Stilarna (recension) av Joel Linderoth och Darren Packman som ska iväg. För att vinna boken, så skickar man helt enkelt ett mail till bark@ofiltrerat.se med ärenderaden ”Tävling” innan söndag 6 mars 2016 11:00.
Med det jag sett under den här och tidigare utlottningar så kan jag komma med lite insider-tips:

Jag låter Gmail sortera ut de här utlottningsmailen åt mig. Om man inte lyckas följa instruktionen och hittar på något eget i mailets ärenderad så kommer man inte med i utlottningen. Inte heller läser jag de inkommande mailen, så om du vill tipsa eller tycka något, gör det gärna men skicka det i ett separat mail.