2017-07-11

Tack!

Jag, Håkan och Ricky.
Bild: Black Lion Inn.
Var ska jag börja? Vad ska jag skriva som kan uttrycka all tacksamhet jag känner för gårdagens ytterst lyckade arrangemang? Det är inte ofta, men just nu känns det inte som orden räcker till.

Men det har ju aldrig hindrat förut, så…

Tack!

Tack till Norrköpings Bryggeri som var de som styrde upp hela det här arrangemanget. Som gick med på att brygga en blaskig brun småtråkig öl i en nästan utdöd stil med en helt otänkbar etikett (återkommer om den). Och som stått ut med mina nervösa frågor. Utan er hade det här bara blivit ett av alla antiklimax i mitt liv…

Tack till The Black Lion Inn som lät oss hållas i sin krog en vanlig juli-sommarkväll.

Men framför allt ett enormt tack till er 20-25 som under kvällen dök upp för att dricka mild, snacka öl/fotboll/blogg/minnen/krogar. Speciellt er som tog er från andra hörn av Sverige för den här kvällen. En fantastisk blandning av människor! Jag hoppas att alla kände att jag hann med att vara social med er, det blev lite rörigt ett tag där. Tack!

Så med det sagt, här är lite bilder från den oförglömliga kvällen.


1 kommentar: