2015-12-18

Evenemangstips: Ölprovning på De Klomp

I morgon, 19 december 2015 15:00, blir det en öppen ölprovning på De Klomp.

Den kommer att bli episk, av flera skäl. Dels är temat Musikhjälpenprovning, och kostar därför 100 kronor extra, pengar som går direkt till insamlingen. och jag har fått indikationer på att den del riktigt fin och rar öl kommer att vara med…

Men det är också den sista provningen som min gode vän Bobo kommer att hålla.

Jag kan tyvärr inte själv delta, men jag vet att det är en epok i Ölsverige som går i graven och det gör det lite extra ledsamt.

2 kommentarer:

 1. Varför sista provningen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kommer tyvärr sluta på Klompen vid årsskiftet. Så därför kan jag inte garantera att det blir några fler provningar med mig.
   Hoppas givetvis på att hitta en ny "hemmaplan", men ingenting är klart.

   Om man vill boka mig eller rent av anställa mig nås jag enklast på boboquist(at)gmail.com just nu.

   Bobo

   Ps. Inom kort kommer min senaste bok, "Sluta vara fet", läggas ut för gratisläsning på www.hiatus.se . I den boken får man en dos Bobo som motsvarar ungefär 4 provningar. Så förutsatt att jag lyckas publicera den före årsskiftet så behöver jag rent krasst inte hitta någonstans att hålla provningar förrän i februari innan alla mina "fans" (använder ordet i dess absolut bredaste betydelse) börjar skaka av abstinens.

   Död åt Tengil!
   Ds.


   Radera