2014-11-09

Om bloggande och Pilsner.nu 5 år


Efter att ha läst Fabrikör Eksteds topplista över svenska ölbloggar så har jag funderat mycket på mitt bloggande.

En av de stora fördelarna med att blogga är att man bestämmer själv, i alla fall om man är själv. Det är lika okej att skriva mycket eller lite, ofta eller sällan, högt eller lågt.

Men en del typer av blogginlägg av andra finner jag helt ointressanta. De kan i stort delas upp i två kategorier:
  1. Bryggloggar. Det var 22° i lokalen. Sista delen av lakningen gick oväntat långsamt. Har gått över till att röra mäsken lite snabbare efter att ha läst en forumdiskusion.
  2. Dagböcker. ”A och B dök upp för att kolla på Bingolotto och dricka lite bärs. A hade med sig ett par flaskor X och Y, jag korkade upp en Z och till slut när C också kommit förbi plockades det fram en W och en speciellt trejdad V. Y smakade förresten lite olivolja. En helskön kväll!”  
Så för att försöka bli lite mer… Konsekvent med vad jag själv tycker så ska det bli ännu mindre av 2, kategori 1 känns inte som något stort problem för mig.

Så när jag nu tänkte skriva något om den trevliga eftermiddag och 5-års-jubileum som pilsner.nu bjöd in till i lördags så ska jag inte ge någon missförstådd beskrivning av händelseförloppet, någon länkad lista eller några omdömen. Bara tacka så mycket för inbjudan, konstatera att det var god öl, men inte direkt i mina favoritstilar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar