2016-11-26

Systembolaget: Antinyheter december 2016 (länk)


Här borde jag skrivit en lista över vilka öl sån försvinner från det fasta sortimentet i december 2016. Men… Portersteken hann före mig att fråga efter den listan, och jag ser ingen anledning att dubblera det arbetet.

Så se listan här i stället.

Personliga reflektioner: Lite trist med Spitfire. En klassiker som jag drack mycket av på nittiotalet. Men… Senast? Minns inte. Om jag vill ha en öl i den stilen brukar jag i stället köpa London Pride.

Och Traquair House Ale? En verkligt klassisk öl, och troligen den första mikrobryggda ölen i Storbritannien. God. Men handlar jag? Nä.

Annars? Tja, öl kommer och går.

1 kommentar:

  1. Old Tom tycker jag förtjänar bättre, men den är väl för "enkel" kan tänkas? Tycker mycket om choklad-varianten.

    SvaraRadera