2013-04-16

Notiser LXIIX


Jag har just sett det första avsnittet av TV-serien Den stora ölresan, och… Jag är imponerad. Lika klar i koncept som tankar och genomförande! Inte den nybörjarkurs som många kanske hoppats på, och en del av tankarna kommer jag att få fundera vidare på. Det kommer två avsnitt till, och det som sändes i kväll finns på SVT Play. Obligatorisk närvaro anbefalles!

= = =

Känner du för att läsa på om amerikansk öltillverkning från 1890 till idag? Grattis, för det akademiska branschmagasinet Journal of the Institute of Brewing har just släppt sitt arkiv för läsning: Länk. Det här tror jag kan hjälpa en hel del historiska ölbloggar.

= = =

BrewDog Bar Stockholm verkar nu helt säkra på att öppna 27 april.

= = =

Ja, allt annat har ni väl redan läst om redan. Också.

2 kommentarer:

  1. Jag hade kört ner förväntningarna i botten, för trailern verkade inte lovande, men blev mycket positivt överraskad.

    En helt annan vinkel än vad jag väntat mig men, well done SVT.

    / Daniel

    SvaraRadera