tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post7625709219201427580..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Hantverksbryggeriet Baronen, igenMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-6367365131081257042011-02-17T09:22:13.003+01:002011-02-17T09:22:13.003+01:00På VilleValla har vi just nu Baronen i tre årgånga...På VilleValla har vi just nu Baronen i tre årgångar, '06, '08 och '09. Höll en provning av dem igår, som gav riktigt bra respons. Kanske värt att prova?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-43055704748987063482010-08-17T22:35:14.738+02:002010-08-17T22:35:14.738+02:00Kanske en onödig kommentar men Baronen är helt och...Kanske en onödig kommentar men Baronen är helt och hållet fantastisk!rickgordonnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-34830045334571034752010-08-17T10:10:12.697+02:002010-08-17T10:10:12.697+02:00Två år är en optimal tid enligt min erfarenhet av ...Två år är en optimal tid enligt min erfarenhet av alla öl jag har lagrat. Då har ölet rundats av och alla vassa kanter har försvunnit. Vid längre lagring tar källardammighet och porter/madeira-toner av russin & socker över allt mer. Gillar man det sistnämnda kan man förstås med fördel lagra längre.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.com