tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post2668272586133838441..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Gulyás levesMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-60568113001843677622008-05-12T20:26:00.000+02:002008-05-12T20:26:00.000+02:00Jag menar faktiskt kummin (caraway, Carum Carvi). ...Jag menar faktiskt kummin (caraway, Carum Carvi). Spiskummin kanske är gott i också, men jag tycker att kumminsmaken är den rätta smaken.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-14076761493142520912008-05-12T17:45:00.000+02:002008-05-12T17:45:00.000+02:00Menar du spiskummin i receptet när du bara skriver...Menar du spiskummin i receptet när du bara skriver "hel kummin"? Det är en smak jag associerar med gulasch, till skillnad från "vanlig svensk" kummin eller svartkummin (nigella).Peter Liljenberghttps://www.blogger.com/profile/12070098981814548150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-43016495207205671922008-05-12T15:46:00.000+02:002008-05-12T15:46:00.000+02:00Du skulle bara veta hur mycket värdefull betald ar...Du skulle bara veta hur mycket värdefull betald arbetstid som gått åt till att försöka hitta vad krogen hette. Tackar!<BR/><BR/>Ett riktigt trevligt ställe, trots att de bara hade Dreher och Hofbräu när jag var där. Men en färsk kall Dreher för 24 SEK halvlitern är helt OK. <BR/><BR/>Ack, nu blir jag nostalgisk.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-90386843048928830612008-05-12T13:04:00.000+02:002008-05-12T13:04:00.000+02:00Hejsan Bark. Kanonblogg som sagt!Ungerskan är inte...Hejsan Bark. Kanonblogg som sagt!<BR/><BR/>Ungerskan är inte alltid så lätt, du avser givetvis St Jupat, ett genuint träställe med monsterportioner - en tallrik räcker till 2-3 personer.<BR/>Gammal ungernstudent här vet du. För tio år sedan hade man öppet dygnet runt.<BR/>http://www.stjupat.hu/rickgordonhttps://www.blogger.com/profile/12092702641522173313noreply@blogger.com