tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post1350357780848639105..comments2024-03-17T17:26:12.898+01:00Comments on Ofiltrerat - en öldrickares tankar: Stockholm Beer 2011 - första torsdagenMagnus Barkhttp://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-65681954730676833572011-10-03T08:10:33.343+02:002011-10-03T08:10:33.343+02:00@Johan: Ja, så är det. Det framgick inte om spädni...@Johan: Ja, så är det. Det framgick inte om spädningen skett efter vörtkoket eller efter jäsningen dock. Båda metoderna förekommer.Magnus Barkhttps://www.blogger.com/profile/14700081547823341666noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-72160555685797072632011-10-02T16:48:51.465+02:002011-10-02T16:48:51.465+02:00Med det menas att den inte är brygd till 3,5%, uta...Med det menas att den inte är brygd till 3,5%, utan är brygd till högre styrka och därefter blivit nerspädd. Om jag inte missförstått något :)Johanhttps://www.blogger.com/profile/13673408104212198176noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-4388402399555072132011-10-02T03:44:38.762+02:002011-10-02T03:44:38.762+02:00Vad menar du med att PQ 3,5% är en High Gravity-va...Vad menar du med att PQ 3,5% är en High Gravity-variant?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6852752471231331932.post-57258731131007444112011-10-01T00:39:26.580+02:002011-10-01T00:39:26.580+02:00Tjockhult Tjinook är bästa ölnamnet hittills från ...Tjockhult Tjinook är bästa ölnamnet hittills från Nynäshamn! Må ölen motsvara det.Peter Liljenberghttps://www.blogger.com/profile/12070098981814548150noreply@blogger.com